CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, 3 November 2012

Syabilah Sazeli Sani :)

Hujan sgt la lebat ptg tu.. aku da berjanji nak berjumpa ni! kilat plak sabung menyabung. aku da berjanji! akan ku kotakan.. 
aku da berjanji utk berjumpa dgn dia--->SYABILAH SAZELI
kawan baikku. jadi ku redah hujan, utk ke stadium. die ada perlawanan lawn bowl aka boling padanglah. x sangka hebat jugak kwn aku nih! hehe
jadi nak thu ape tu lawn bowl, jom2 tgk
set target dulu. diri tegak!
ni haa rupa bola boling padang uh.
ade 4 set dlm satu perlawanan.
rasanya td syeb ade ckp salah satu belah
bola ni akan sebabkan die senget ke sebelah
kanan atau kiri bila baling! aku lupa..
x penah aku tgk org yg nak berlawan mengajar
opponent die cara nak baling. haha
mcm baling bowling~
haa ni syeb dpt 4 markah. baling bola kunig tu sampai
nak dekat dgn bola putih tu. 1 point will be given! yeay!
aku rasa syeb boleh menang kowt. sbb lawan die mcm biasa2 jah. budak2 sklah ja. x thu cam mana die boleh sesat masuk dlm perlawanan ni. haha. 
BTW syabilah bg aku hadiah weyh! suka+happy +bahagia gila aku! aku rasa die pun happy sbb dpt hadiah dri aku, itu sebonarnya hadiah bday yg sudah lama tertunggak n hadiah utk die sekiranya menang dlm bowling padang. heeeee hopefully die pun akan suka hadiah yg aku bg tu! heeeeeeee
haa inilah die. bende ni aku rasa sgt la cool.
sbb tu aku beli utk syabilah yg cool! heeeee
happy bebenau :)
belek2 hadiah ada gambar dan kata2 yg manis ini :)
THANKS darling 4 the words n doa :)
menerima 2 hadiah dlm satu hari! bahagia! :3
thanks 4 the gift. tima kasih utk hari yg cerah ni. heeee tima kasih kerana menjadi kawanku, dan sekiranya kamu ada terasa resah gelisah kesorgan jgn lupa cari aku sbb aku akan cuba membantumu kwnku :)


2 comments: