CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, 20 September 2012

UITM DI HATIKU???

Pasai cinta dan sayang pada uitm. erk.... haha x la. pasai umie kehilangan kad pelajar sebenarnya. hilang plak time2 nak exam gini. jadi aku pun teman la die utk buat kad matrix baru di shah alam. 
kad hanya boleh dibuat pada hari isni dan rabu utk pengetahuan umum la. cara2 utk buat kad matrix~

1:MASUK KE UITM SHAH ALAM. CARI SAAS AKA BANGUNAN SULTAN ABDUL AZIZ.. hoho payah sebenarnya. klu masuk guna pintu belakang yg guna jalan ke i city tu~ payah gila nak sampai banggunan ni. banyak kali gak kene buat pit stop dlm utim tu just utk cari bangunan ni.. jadi selamat mencari la korg~

2: pergi ke pejabat bendahari. kemudian ckp la nak buat kad baru. kluu hilang byr rm 30~ hoho
umie sdang membayar :)
tingkat 3 pejabat bendahari.
sila naik tangga.
3: kemudian naik tingkat 6 utk ambil gambar n kad. haa ni suasan mereka2 yg buat kad matrix juga~

ramai org..
encik n puan yg bertugas utk
menangkap gambar harini!
4: ambil gambar pula. tp klu nak guna kad lama punya gambar pun boleh. mintak la. umie dpt ja guna gambar kad lama :) katanya nostalgia di sem 1~ kenangan gituuuuuu
siap! tahniah umie!
 selesai urusan kad matrix.. kami ambil gambar kenangan la di uitm SHAH ALAM. :) kemudian berangsur pulang la kami..
dulu aku slalu tgk dlm
movie melayu scene ni. hehe
tinggi sebenarnya
tangga ni..
bye2~
SINGGAH kejap di setia city. beli barang di daiso dan BRUNCH di SUBWAY! SEDAPNYAAAA
CHICKEN N EGG RM 6.30
UMIE :)
ME AND MY SUBWAY~ LOL
sikit ja pelanggan pagi2 :)
Lepas tu kembali ke pangkal jalan la kami. duk sana pun buat apa. bikin mengantuk aja. jadi walaupun assignment penuh di dada. ku rasa tenang aja bergerak ke uitm sana.. sbb serabut otak! tima kasih na umie bwk aku jalan2 :) hehe. lain kali kite buat lagi. hew hew.

No comments:

Post a Comment