CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, 13 September 2012

KEM HULU LANGAT (^_^)V

Kem Kem Kem. minggu lepas aku dan kwn2 ade kem. 
sonok seh.lama da x buat aktiviti mcm ni. jadi NUR LEMBAH PANGSUN,HULU LANGAT. Merupakan destinasi kami. 
serius aku x tipu aku pi ke kem nur lembah pangsun! hehe
Aktiviti kami sepanjang 2 hari 1 malam adalah rock climbing, berkayak ramai2, treasure hunt dan masuk hutanlah. 
bersedia utk memanjat dinding! lalalala 
ade org da mula risau! haaa haaa
zatty panjat dulu! 
tiba pulak masa aku utk memanjat!
 malangnya aku x dpt nak panjat sampai atas. disebabkan faktor2 berat badan n tgn yg tidak kuat. hoho. 

lepas tu aktiviti air pulaklah. jadi badak berendam pulak! da la hujan masa ni. mencabar tui.
AKU, E'ZATTY, BEV, FAYRUS BERGABUNG TERAPUNG!
READY UTK BERKAYAK RAMAI2!
N THE WINNER--->GROUP AKU! MUAHAHAHA
Seronok jugak aktiviti ptg tu. da bermain air. kene la mandi.. hui hui basah lenjun satu badanya! tp sebelum mandi ada minum petang. haaaa klu x caya bleh chek jadual. mkn malam pulak sebelum magrib :)
jadual makan :D yum yum
menunggu giliran utk mandi. tu haaa zatty tgh pegang towel! heh
walaupun sejuk. gagah juga tangkap gambar! hoooooooo
Lepas mandi, makan, solat magrib n isyak bersama. pastu aktiviti berkumpulan. AJK sediakan mcm2 aktiviti utk peserta.

haa ni la pesertanya :)
Habis aktiviti dlm pukul 2 pagi. sbb ade plak scene masuk berendam dlm air sungai pukul 1 pagi.. dlm sejam jugak la berendam dlm tu. tp hanya mereka2 yg berendam saja yg dpt manfaat dan pengajaran dri situ. apa pengajarannya?? hanya kami yg ketahuinya. heeee

Esoknya aktiviti masuk hutan. mulakan aktiviti dgn warm up dan get ready jelah utk menaikkan degupan jangtung ke tahap impak maksima!
ramai2 buat. dlm pukul 7 pagi.
check semua peralatan n ready utk masuk!
sepanjang jalan akan nampak sungai :) cantik betui!
lecture aka pengiring kami :)
junior!
akhirnya sampai ke destinasi!
mandi air terjun! best n sejuk!
jadi pulanglah selepas da bermandi manda di puncak air terjun tu. kemas bag dan bersiap utk ke puncak alam semula. 
gambar kenangan sebelum pulang :)
Mcm2 telah dipelajari disini. namapun KEM, mesti la ade pengajaran utk diri sendiri. thu depan x dpt join lg bende2 cam gini. jadi rasa sgt bertuah sbb dpt sertainya. insyallah klu ada peluang di masa kelak. bende2 gini akan dibuat lagi.!



No comments:

Post a Comment