CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, 4 October 2012

JALAN MATAHARI: AKA :SUNWAY~!

10/4/2012- hari utk bersuka ria di sunway. yeah! lama gila duk terperuk dlm bilik baca buku jah! jadi melegakan sikit otak ni dgn berjimba-jimba di sunway. 
tapi perjalanan ke sunway itu bukanlah senang. 
-->7.30am naik bas utk ke PKNS. 
-->9.15 AM tiba di PKNS. 
-->9.30AM bas ke sunway pula. 
-->10.05 AM baru tiba di sunway. 
huih.. ni klu balik ipoh ni da boleh sampai da... heeeeee
SENYUM :)

jadi aktiviti di sunway jalan2 cari beg, tgk wayang, makan MCD SAMURAI! n lastly JALAN~ hah!
THEM :)
UMIE MAKAN SEMUA MCD SAMURAI!!
KONTOT~HEHE
Ada la satu masa tu kan.. tgh! jalan2 dkt TOYS R US~ JUMPAQ GENG PORORO! EXCITED! HEEE
pororo n the GENG!

fayad-->PETTY
UMIE->PORORO!
AIDA-->BOBBY
Pagi tu tgh asyik berjalan-jalan ternampak plak sign besau levis ni. so gatai jap! ambik la gambaq bawah tu~ hehe
aida, fayad n umie
fayad, aku, umie :)
Wayang yg kitorg tgk---> DREDD.. erm x la hebat mana. bnyk sgt aksi slow motion. n mase aku dgn aida tgk kitorg bnyk tersengih n tergelak. hanya kami ja paham situasi yg kelakar itu~ lalalal hehe.
18 SX ye. sbb ade keganasan dan
organ dlm cite ni.. ew.. haha
tertarik dgn setting dia~!
hantu putih!

pas tu jalan n jalan n jalan. n langsangkan segala urusan di sini~ owh btw aku beli bende best!
nak main ni sementara ada masa lapang t. hehe
masa nak balik uh ade la bunyi2 bising artis menyanyi. rupa2nya THE LONDON BOYS~ da dkt sebulan da diorg dkt sunway ni. promosi grp kowt. anyway have good time di sini :)
 

 Jadi rasa sgtlah sedih bila pikirkan akan berpisah dgn mereka x lama lagi. nilah kali terakhir nak berjimba, berfoya-foya bersama. hoho. ayat tu mitos semata-mata. heeeee jadi ku simpan kenangan BERSAMA itu dlm ingatan utk selamanya.. :')
fayad :)
aida :)
KONTOT!
FAYAD N ME :)
UMIE N ME :)
SGT LA SEDIH! SBB AHLI2 KONTOT X CUKUP.. haish. x pa nasib gambar korg berlambak dlm laptop aku! e'zatty n izzati-->aku sayang korg ketat2 juga :) MERINDUI KORG!

Jadi pulang pada pukul 6.00pm sampai di palam pukul 10.00 pm.. haish disebabkan masalh bas lambat. hoho. walauapa2 pun aku rasa harini sgt la best n gumbira! harap dlp buat begini lg masa akan dtg :)

No comments:

Post a Comment