CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, 26 September 2012

VERY VERY IMPORTANT PERSON! (VVIP)


Sapa pulak la VVIP ni?? ni haa mau cita pasai meraka2 yg teristimewa. org2 kurang upaya. 26/9/2012 aku, izati, fayad, umie, fayrus, aida, fifi dan adah melawat PDK Semenyih sebagai kumpulan sukarelawan. 

Seronok sgt2 kesana. first time dpt berada berdekatan merake. bnyk bende aweseome dlm sklah ni! mcm x caya pun ada. so jom2 tgk ape yg aku nan kekwn da buat disana. hehe. :)
diberi taklimat dahulu :)
lepas diberi taklimat pengetua die bawak ke bilik COOL~ hoho. aku x ingat la nama bilik tu. tp saksikanlah betapa cool nya bilik ni! 
hehe. sebenarnya bilik ini digunakan utk memberi ketenangan kepada pelajar2. sambil beriadah sambil tenangkan minda :)
projektor yg mengeluarkan gambar!( mmg la keluar gambar kan.
x ken keluar org pulak. :P)
siap ada lampu air!
cool gila langsir lampu ni..!
disco ball! BAPAK A..
lepas da keluar dri bilik tu mula la tauching2 the patient.. hehe x la. pi main2 dgn budak2 oku. sebenarnya.. lec ade bertnye.. korg nak buat apa pergi sana? apa function korg kesana.?? buang masa??
skrg aku rasa boleh jawab kowt---->mengenali sifat mereka itu sahaja.. hanya memahami mereka, barulah kita dpt memberi sedikit sebanyak khidmat yg sempurna insyallah :)

jadi mereka mmg ada aktiviti harian mereke cthnya bernyanyi, mewarna dan melukis :) kitorg hanya sekadar mengikuti aktiviti diorg jela. x kan tiba2 nak buat tx kowt. 

hari isnin dan selasa utk pesakit2 yg bed ridden cthnya cerebral palsy dan lain2. :
hari rabu dan khamis utk yg aktif cthnya autism, syndrome down dan lain2. :)
jadi harini utk pelajar2 yg aktif. saksikan keaktifan diorg!!!!
masa beraktiviti :)
x kira had umur. semua boleh join PDK ni :)
antara hasil kerja mereka :)
bahan-bahan




MAKAN JAP~
:) :) :) :)
namanya AIZAT. DIE WARNA SENDIRI TAU!
fayrus ajar ABC kee?? hehe
budak ni suka bila dibuat gitu~
takut budak ni nan aku! hehehe
senyum semua :) alah ada gigi patah! hehe
cover mulut dia :D
tahniah la fayad sbb berjaya
 tangkap gambar dgn ATIQAH!
pelajar2 disana :)
Diana yg pemalu! awww 
PENYANYI OO! SIAP
 MENANG SERIBU HARITU!

memancing budak nih! susah nak main dgn die. hehe
excited semua :)

slumber gila budak ni! hoooooooo!
jadi setelah 4 jam di sana. tibalah masa utk pulang. sebelum tu tangkap gambaq dulu dgn staf PDK.


KENANGAN KAMI DI SINI~ :)
 insyallah akan kami utarakan idea utk membawa pelajar2 UITM ke sana. harap jgnlah jemu menerima kehadiran kami :) maaf la sekiranya ada salah dan silap. semoga kita berjumpa lagi :) AKAN MERINDUI MEREKA~



4 comments:

  1. yups :) wan sombong x nak dtg! hoooooooo

    ReplyDelete
  2. bosan tak bosan memang kte suka nak tgk blog kmu!! :) best3! cantiknya.......dia! hahahha
    duta himalaya la katakan..hahaha

    ReplyDelete