CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, 16 August 2012

IFTAR+BERMAIN2+SELAMAT TINGGAL KAWN2

Hari tu merupakan hari yg agak sedih. sbb suma org mula pulang ke kg halaman masing2. jadi FAYAD, ATEN N E;ZATTY pulang ke kg halamn dahulu.

Kitorg pun sewe lah kereta utk hantar aten n fayad . mana ezatty? die balik naik kerete sendiri. hohoi kete sewe berharga rm 50 separuh hari. haish mahalkan da la rm50= deposit. terbang melayang duit aku kejap. x pe2 dpt blik duit uh~! hehe

Bas aten n fayad pukul 10pm. jadi kesempatan itu ambil tuk berbuka bersama. DESTINASINYA di giant PAK LI. mcm2 order. alasan nya sbb last berbuka bersama.. hahahha itu kata2 aida! tp bila difikirkan balik. mmg betul pun. jadi kitorg un enjoy la berbuka bersama utk kali terakhir utk thun ni..( thun depan x dpt da bersama :'(


muke bahagia~
jadi lepas kenyang melantak.. hehe kami pun ke SETIA CITY MALL. solat magrib di sana sbb disana suraunya lebih selesa~~~Selesai solat mulalah isu keanak-anakan keluaq!!!!! cuba korg tgk!
fayad ni lg bnyk panjat~ 
nampak je duk bertenggik atas uh. haha
haaaaa ni kes x nak trun. hehe


gantung atas satu tali ja tuh! 
ehh ingat senang paaa~ :D
umie harini demam. n disebabkan faktor pakainan x
 dpt la die join jadi monyet mcm kitorg kejap.. hehehhe
selesai sesi panjat memanjat anak2. tibalah masa utk menghantar diorg ke stesen bas.. sedihnya..
sesi pengeluaran beg.. hahah sempat gi.!
nasiblah ada abg bas sudi tlg tangkap gambar.. :) tq abg bas!
bye BUDAK2 KEDAH! ATEN FAYAD :D
JADI DLM MASA BEBERAPA JAM SAJA KITORG SEMPAT MENHABISKAN MASA BERSAMA. gembira n seih bercampur habis perasaan itu. x pe jumpa korg SELEPAS RAYA NANTI :D


No comments:

Post a Comment