CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, 14 August 2012

PRE RAYA FOTO

X SANGKA RAYA DA NAK DEKAT. hohoi disebabkan terlalu excited n sedih sedikit sbb x dpt beraya bersama.. kami pun mengambil keputusan utk bergambar kenangan sebelum pulang beraya di KAMPUNG masing-masingCEWAH!!!!

Jadi kecoh sekejap kelas tu dgn kenakalan kami. Haish x paham betui aku asal perempuan selalu excited bila bergambar. heheheheheh myb sbb kite slalu nak kelihatan lawa n comel n utk disemat dlm kenangan SESEORG. ----> SAPA PLAK UH???????

ANYWAY INI GAMBAR2 YG SEMPAT DI SNAP!!!! tp aku hairan gak asal dlm HP fatin farhana lawa ja nampak. da masuk laptop pecah habis tuuuuuuuu. RUPA-RUPANYA 2.5 MEGAPIXELS.. haish spoil lah kau! asal kecik bebenau!!!!! huuuuuu x pelah. asalkan ada kenangan bersama korg2 yg kusayang :)


buruk2 muke kome ekh! hahahaha
makin bertambah.. bertambah.. dan bertambah.~~
suma pose adaaaaaaaa


sebenarnya masa ni atiya jatuh mcm 
nangka busuk~lalalalalala


pose ni perlabagai~ 
melampau kau deebah! hahahah


i just love them <3


e'zatty yg comel n terpangpang muka aida yg sengal di sana. hahahah

JADI. itulah bila budak2 bergambaq. seronok bukan main sehinggalah LEC masuk kelas + CAMERAMAN PENAT heheheheh terpaksalah memberhentikan keseronokan itu. huhu

JADI kesemptan ni nak ucapkan... SELAMAT HARI RAYA SEMUA! KAD RAYA DA DPTKAN. jgn lupa msj aku pagi raya! kuih raya bawak pulang sini lepas raya nanti~ we hooooooooo

walaupun kite suda mencecah angka 20. buatlah muka COMEL2 ANAK2 gitu utk meminta belas duit raya. heheheheheheheehhee duit tu bhai~~~~~~~ rm 1 kumpul bleh jadi rm 50 hinggit!

TC BALIK RAYA NANTI.. N SEMOGA BERJUMPA LG LEPAS RAYA
P/S: ASSIGNMENT JGN LUPA BUAT~ lalalalalalalalla

2 comments:

  1. haha,,sorry for da technical problem,,aku dah tuka kasi 6megapisk dah,,pasni amek kai phon aku lagi au..heee..peace ^_^v

    ReplyDelete
  2. hahahhaha n kau jadi juru camerekah! hahahahha

    ReplyDelete